Blog
Taksi Plakası Alım Satım

 

Ticari Taksi Plakası düşük sermaye ile yüksek kazanç sağlayan ve yıllardır değerine değer katan yatırım araçlarından biri haline gelmiş olup, iş adamı, Ünlüler, Futbolcular ve Doktorların en çok tercih ettiği Ticari Taksi Plakaları alırken de, satarken de her zaman tarafların yüzünü fazlasıyla güldürmüştür.

Taksi Plakası Alım Satım

İstanbul ‘ da 18.500 den fazla Ticari Taksi bulunması ve her yıl düzenli olarak taksimetre zamları yapılması sebebi ile geliriniz ve plaka değeriniz her geçen gün artmaktadır.

Ticari Taksi Plakası Fiyatları

Geçmiş yıllara göre yapılan analizler ve bu gün ki Plaka Alım Satım fiyatları ile birlikte% 400 değerlenmiştir Taksi Plakası bu gün 1.5000.000 tl olur. Kısaca 3 yıl önce satın almak bir ticari Taksi Plakası bu gün yatırımcısına 3 yılda 300.000 tl den fazla kazandımıştır.

Taksi Plakası Getirisi

Öncelikle Ticari Taksi Plakasında iki farklı türde kazanç elde edebilirsiniz.

  1. Ticari Taksi Plakasını Kendiniz Çalıştırarak aylık ortalama 15.000tl ve üzerinde gelir elde edersiniz.

  2. Ticari Taksi Plakasını Kiraya vererek aylık ortalama 8.000 tl gelir elde edebilirsiniz.

 

Taksi Plakası İşletme ve Kiraya Verme

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz iki farklı türde gelir etmeniz mümkün aralarında kulağa en avantajlı olan  tabi ki daha yüksek  gelir etmek olan seçenek gelse de, aslında işletmesi ve yönetmesi biraz külfetli ve zor olan seçenektir, Kendinizin çalıştıracağı Ticari Taksi Plakasını ve buna bağlı olan Ticari Taksiyi takip ve koordine etmeniz gerekecek.

  1. Kendinizin çalıştıracağı Ticari Taksi Plakası ve buna bağlı Ticari Taksinin, Çalışma Ruhsatı, Araç Muayenesi, Kazası, Köprü Geçişleri, Periyodik Bakımları, Şoför Arayışı, Trafik Cezaları gibi daha bir çok işlemi yakından takip etmeniz gerekecek.

  2. Ticari Taksi Plakasını kiraya verdiğinizde her ay düzenli olarak gelir elde edeceksiniz ve yukarıda belirtmiş olan işlemlerin tamamı ile uğraşmayacaksınız.

 

Ticari Taksi Plakası Nereden Satın Alınır ?

Ticari Taksi Plakası Plaka Sahiplerinden alınabileceği gibi aynı zaman da Oto Galerilerden de alınabilir bu konuda genel de Plaka Sahipleri ile alıcılar arsında köprü görevi gören Oto Galeriler tercih edilmekte olup iki tarafında Plaka Alım Satım konusundaki risklerini sıfıra indirmek ve tarafları ortak nokta buluşturmak adına en doğru seçeneklerden biridir.

Ticari Taksi Plaka Alım Satım Firmaları

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz üzere Ticari Taksi Plakası Alım Satım konusunda doğru, Güvenilir, Referansları Güçlü ve sektörde yıllarca hizmet vermiş Plaka Alım Satım ve Kiralama konusunda tecrübeli Firmalar seçilmelidir.

Firmamız Plaka Alım Satım ve Plaka Kiralama konusunda 40 Yıllık tecrübeye sahip olup İstanbul ‘ da sekiz ayrı bölgede şubesi bulunmaktadır, size en yakın şubelerimizi ziyaret ederek veya güler yüzlü satış danışmanlarımız ile iletişime geçerek fiyat bilgisi alabilir veya piyasa araştırması yapabilirsiniz.