Blog
Ticari Taksi Plakasi

Ticari Taksi Plakası

Özellikle büyük şehirlerde bitmeyecek olan sektörlere baktığımız zaman ticari taksi sektörünün bitmeyecek sektörlerin arasında yer almakta olduğunu görebiliyoruz. Bu noktada yatırım yapma ve yatırmış olduğu yatırımdan sürekli gelir elde etmek isteyen kişiler ticari taksi plakası alma yoluna gitmektedir. Ticari taksi noktasında plaka aldığınız zaman ömür boyu düzenli bir kazanç elde edebilme imkanınız bulunmaktadır.

Plaka Fiyatları Değişim Gösterir Mi?

Ticari taksi plakası almak isteyen kişiler bu noktada bilgi sahibi olmadıkları takdirde birçok soru işareti de yaşamaktadır. Özellikle bazıları plakaların ilçeden ilçeye göre değişim gösterdiğini düşündüğünü görüyoruz. Fakat plaka fiyatları ilçeden ilçeye göre değişim göstermemekte ve plaka alındığı zaman bütün İstanbul’da kullanılabilmektedir. Bu yüzden plaka alacağınız noktada fiyatlarda büyük oranda değişimler olmadığını ve bu noktada bazı yasal sınırlamalar bulunduğunu görebilirsiniz.

Plaka Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ticari taksi plakası alacağınız noktada dikkat etmeniz gereken bazı şeylerden birisi ise; plakanın nereden alınacağıdır. Plaka ya sahibinden ya da galeriden alınmaktadır. Aksi takdirde plaka alacağınız sırada çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Taksi duraklarından plaka alınması gibi bir durum söz konusu değildir. Bazıları taksi duraklarından da alabileceğini düşünüyor. Fakat ağırlıklı olarak galeriden alınır ve galerinin de müşterilerine kurumsal şekilde hizmet vermekte olan bir galeri olması büyük önem arz etmektedir. Bu şekilde bir galeriden Ticari taksi plakası aldığınız takdirde gerek alırken gerekse aldıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz bulunmayacaktır.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Ticari taksi plakası aldığınız noktada sizlere özellikle profesyonel bir firmadan destek almanız gerektiğini belirttik. Bu noktada sizlere hizmet vermekte olan firmamız İstanbul genelinde 5 şubesiyle en iyi şekilde hizmet vermekte olduğu gibi aynı zamanda 1979 yılından beri müşterilerimize en iyi şekilde hizmet sunmaya özen gösteriyoruz. 40 yılı aşkın süredir vermiş olduğumuz bu hizmetimizle beraber artık siz de plaka alım ve satım aynı zamanda plaka kiralama noktalarında destek alabilmeniz mümkündür. Detaylı iletişim ve sürecin ilerlemesi noktasında firmamızla iletişime geçerek bilgi alabilme imkanınız bulunmaktadır. Çalışanlarımızın hepsi profesyonel isimlerdir.