Blog
Turkuaz Taksi Plakası

Turkuaz Taksi Plakası

Merkezi İstanbul ‘ da olan firmamız, şehir için de  8 ayrı bölgede hizmet vermekte olup ayrıca Türkiye geneli Turkuaz Taksi Satışı ile sektörün lideri konumundayız.

Düşük sermaye ile yüksek gelir elde edeceğiniz Plaka Alım Satım ve Plaka Kiralama konusunda sıfır risk ile kazancınızı ikiye katlayacaksınız.

Bünyemizde Taksi Plaka Kiralama, Plaka Alım Satım ve en uygun Taksi Plaka Fiyatları ile müşterilerimize her zaman kaliteli ve dürüst hizmet sunmaktayız.

Turkuaz Ticari Taksiler ‘ de  Turkuaz Skoda Taksi, Turkuaz Passat Taksi başta olmak üzere D Segmenti her marka ve model aracın kurulu anahtar teslim satışlarını gerçekleştiriyoruz.

Kendi işinizin patronu olarak düzenli ve yüksek gelir ile rahat bir hayat sürmek için şimdi ilk adımı atın.

Güncel ve en uygun plaka fiyatları ile plaka alım satım ve kiralama konusunda rahat ve  kolay ödeme seçenekleri sunan firmamız araç değişimi ve ücretsiz servis bakım seçenekleri ile de her zaman müşteri memnuniyetini hedeflemiştir.

D Segmenti araçlarda sıfır faiz ve vade seçenekleri ile her bütçenize uygun ödeme kolaylıkları sunan firmamızı ziyaret ederek D Segmenti araçlarımızı yerinde inceleyebilir farklı model ve donanımlar hakkın da detaylı bilgileri satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

40 Yıllık tecrübe ile sizi anlayan düşük sermaye ile kısa vade de yüksek gelir elde etmeniz için olanaklar sunan firmamız sizlere bir telefon kadar yakın.

Taksi Plakası alım satım ve kiralama konusunda Pazar araştırmalarınıza yardımcı olmak ve en uygun fiyatlardan yararlanmak için hemen iletişime geçin.